Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elasztikus pamut jersey, kiscicák

3.000 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Menny.:m
Mennyiségi kedvezmény
10 - 19 m vásárlása esetén
2.850 Ft / m
20 m felett
2.700 Ft / m
Elérhetőség: Utolsó 1 m raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.
Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 6
Kellemes, rugalmas sztreccs, puha gyerekmintás anyag. 
Az oldalon látható termékképek (anyagok színei) eltérőek lehetnek! Fontos, hogy több kijelzőn ellenőrizzétek (mobil, tablet, laptop)!

Leírás

Rendkívül puha gyerekmintás anyag, bőrbarát, nyomott mintával rendelkezik, rugalmas.

Készíthetünk belőle, cuki rugdalózókat, kisnadrágokat, sapkákat, nyálkendőket vagy egyéb ruhadarabokat. Kellemes tapintása miatt a babák imádják!

Anyagösszetétel: 95% pamut 5% elasztán

Anyag szélesség: 180 cm

Súly: 160 g/m2

Anyagösszetétel: 95% pamut 5% elasztán

Anyagszélesség: 180 cm

Súly: 160 g/m2

Paraméterek

Mintázat Állatok, növények
Összetétel 95% pamut 5% elasztán
Súly 160 g/m2
Szélesség 180 cm
Szín Rózsaszín

A kíváncsi kiscica

Élt egyszer egy egészen apró, de nagyon kíváncsi kiscica. Egy hátsó udvaron cseperedett testvéreivel, s pici szőrgombolyagként botladozott ide-oda a füvön. Mindent megnézett, a hangyákat, a bokrokat, a madarakat, kergette a lepkéket, szagolgatta az illatos virágokat.

Egyik nap arra gondolt, hogy ideje megismerni a világot. Vajon mi lehet a kerítésen túl? A kiscica nem töprengett sokat, útnak eredt. Kibújt a deszkák között, és máris az utcán volt. Most merre menjen? Elindult toronyiránt, de nem figyelt a lába elé, és belepottyant az árokba.

– Aúúú! – jajdult fel a kiscica, mert megütötte magát.

Körbepislogott, látta, hogy jókora gödörbe került. Nagy nehezen kikapaszkodott belőle. Folytatta felfedezőútját, de alig tett egy-két lépést, hatalmas, zajos gép – egy autó – közeledett felé. A kiscica még sose látott ilyet. Megrémült, és ijedtében hátraugrott. Visszaesett az árokba.

– Hajaj! – sóhajtotta, aztán kínkeservesen újra kimászott az árokból.

Ezúttal viszont már nem az úttest, hanem a járda felé vette az irányt. Békésen, megnyugodva poroszkált, amikor a kerítés mögött egy kutya vadul ugatni kezdett. A kiscica ismét megijedt, félreugrott – és megint az árokba érkezett. Már nagyon fáradt volt, és elkeseredett, de nem tehetett mást, újra kikászálódott a gödörből.

– Inkább hazamegyek – döntötte el ekkor. – De vajon hol lakom?

A kiscica szomorúan állt a járdán, nézte a sok kerítést, és nem emlékezett, hol bújt ki az utcára. Mit tegyen? Ha véletlenül rossz helyre keveredik, összetalálkozhat akár a mérgesen csaholó kutyával is! Végül eszébe jutott a megoldás. Megállt a legközelebbi kapu előtt, és nyávogott. Hátha kap választ. De nem felelt senki. Baktatott kicsit, megállt, újra nyávogott. Nem történt semmi. Tovább haladt, aztán ismét nyávogott. S ekkor halkan – mintha messziről szólna – macskahangot hallott. Őt hívták.

– Anyu! – örült meg a kiscica, és bebújt a deszkák között az udvarra.

Elfelejtette fáradtságát, szaladt, szaladt hazafelé. A kert végében édesanyja és testvérei aggódva várták. A kiscica boldogan simult hozzájuk, még azt sem bánta, hogy anyukája megszidta, amiért elcsatangolt. Dehogyis megy ő máskor világot látni! Itthon a legeslegjobb!

Hosszú ideig nem is mozdult ki a biztonságos udvarról. Később, sokkal később merészkedett ki újra, amikor már jóval nagyobb és idősebb volt. De akkor már könnyedén kimászott bármilyen árokból, elkerülte az autókat és azokat a kerítéseket, amelyek mögött mérges kutyák szoktak ugatni, és mindig, mindig hazatalált.

Forrás: http://www.olvassmeset.hu/a-kivancsi-kiscica/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!