Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdőruhakészítés lycra anyagból

2022. 06. 02. 08:46:39
Fürdőruhakészítés lycra anyagból
Nyáron, amikor az időjárás napozásra, úszásra vagy strandolásra csalogat, lehetetlen elképzelni az életünket egy tökéletes fürdőruha nélkül! A megfelelően választott fürdőruha lehetővé teszi, hogy elrejtse az esetleges testi hibákat, illetve kiemelje az előnyösebb részeket! 

Fürdőruha vásárlás, a nagy mumus


Abban egyetértünk, hogy a nagybetűs FÜRDŐRUHÁT esélytelen küldetés megtalálni. A hatalmas kínálat, a rengeteg minta és fazon már-már elriasztja az ember lányát a válogatástól. A másik hátráltató tényező a női hiúság: nem csak a méretezés, de maga a próbálgatás sem tartozik a legkellemesebb időtöltések közé egy hölgy életében. A legegyszerűbb, ha magunknak varrunk/varratunk a számunkra tetsző mintával, szabással a saját pontos méreteinkre!  

 


A lycra, a csodaanyag

A tökéletes fürdőruha tulajdonságai:


•    Elnyeli a nedvességet, így könnyen szárad.
•    Megőrzi az alakját.
•    Nem fakul, érintkezzen bármilyen vegyi anyaggal. 
•    Hosszú élettartam, kopásállóság.
•    Kényelmes, elasztikus, könnyed anyagú legyen.

Ezen kitételeknek a lycra pontosan megfelel! A lycra egy igazán különleges, rugalmas, sztreccs anyag, amely akár a hétszeresére is nyújtható, majd visszaugrik az eredeti méretébe. 
 

Mindemellett puha, légáteresztő és a testhez is tökéletesen idomul.  Rendkívül kényelmes, a mozgásban semmilyen módon nem korlátoz. Nem véletlen, hogy a fürdőruhákon kívül, a fitnesz -és sportruházatoknak is közkedvelt alapanyaga.  A magas színvonalú megjelenés rendkívüli opciója, ezért táncruhák készítői között is közkedvelt, hiszen bő színválasztékban és különböző mintákkal díszítve egyaránt elérhetőek. 
 
Még egy bónusz pont jár neki, hogy szabáskor nem foszlik, így rendkívül könnyen szabható, varrható! Többnyire más anyagszálakkal keverve használják, az anyag rugalmasságának növelése érdekében. Az elasztánt tartalmazó anyagok igazán fényesek, szinte ragyognak és sima felületűek, de a hőállóságuk nagyon gyenge tartományban mozog.
Szinte egyedülálló tulajdonsága, hogy ellenáll a szennyeződéseknek. A szálak egyenesen taszítják a foltot okozó folyadékokat, így minden folt maradék nélkül könnyen tisztítható. Az anyag könnyű festhetősége és megfizethető ára mellett, a hatalmas választási lehetőség is fölényévé válik.

Nemcsak a profi sportolók élvezhetik a lycra anyag előnyeit! Végezz bármilyen testmozgást, biztosan azt szeretnéd, hogy mindezt kényelmesen tedd! Ha nem találsz magadnak komfortos ruhadarabot, akkor érdemes szétnézned a webshopon, ahol kedvedre válogathatsz a minőségi lycra anyag felhozatalunkból.