Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Így használd újra a régi megunt ruháidat - környezetbarát megoldások

Így használd újra a régi megunt ruháidat - környezetbarát megoldások
Biztosan neked is akad a szekrényedben olyan ruhadarab, amit egyszer csillogó szemekkel megvettél, majd maximum néhány alkalommal felvetted, de egy ideje már csak foglalja a helyet és a szekrényben porosodik. De mit is lehet tenni ezekkel a ruhadarabokkal, ami környezetkímélő is még talán spórolhatsz is vele?
Ebben a blogban összegyűjtöttünk nektek néhány ötletet:

1. Kutyajáték

Készíts egyszerűen kutyajátékot megunt ruhadarabjaidból. Egyszerűen csak vágd fel csíkokra, majd fond össze, garantáltan kutyakedvenc lesz.

2. Horgolásra fel!

Kis kézügyességgel szinte bármit elkészíthetsz megunt pólóidból. Csak az alap szemek elkészítését kell elsajátítanod, és máris elkészítheted a saját kis tárolódat, szőnyegedet, szatyrodat vagy lámpaburádat. Igazából csak a kreativitásod és a kézügyességed szab határt.

3. Kosár

Egy kevés anyag felhasználásával és egy horgolótűvel bámulatos kosarat készíthetsz saját kezűleg. Ne félj, egy kicsit sem bonyolult, ráadásul gyorsan meg is van. Tökéletes dísze lesz a lakásodnak.

4. Csomagolás

Szuper környezetbarát megoldás ez a gyönyörű csomagolás – ráadásul az elkészítése is végtelenül egyszerű. 

Remélem sikerült pár ötletet adnunk megunt ruhadarabjaid újrahasznosításához. Ha pedig pótolnánk a régi ruháid után maradt űrt, nézz szét anyagaink között, és találd meg a kedvenced. Ne felejts el követni minket Facebookon és Instagrammon, illetve érdemes feliratkoznod hírlevelünkre, hiszen valami hatalma újdonsággal készülünk nektek.