Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Ugrás a tervezőhöz
Prémium pamutvászon panel 75x100 cm, Kalózhajó
3.200 Ft
Menny.:db

Prémium pamutvászon panel 75x100 cm, Kalózhajó

3.200 Ft
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Raktárkészlet 1: Előrendelhető
Raktárkészlet 2: Előrendelhető
Raktárkészlet 3: 10000 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 20.
Elérhetőség: 10000 db raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 7

Prémium minőségű, nagy méretű pamutvászon panel, digitális nyomtatással.

Készíts belőle egyedi babatakarókat vagy egyéb díszítő elemeket.

Az oldalon látható termékképek (anyagok színei) eltérőek lehetnek! Fontos, hogy több kijelzőn ellenőrizzétek (mobil, tablet, laptop)!
30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk ki csomagodat!
Szállítási díjak
Kezelési útmutató

Leírás

Fedezd fel az exkluzivitás érzését és a funkcionalitást prémium mintás pamutvászon paneleinkkel!

A nevében is hordozott prémium minőség már az első érintésnél érezhető. A kicsit vastagabb és sűrűbb szövésű anyagunk egyedi érzést nyújt. 

A 75x100 cm-es nagy méretű panelek tökéletesen felhasználhatók egyedi babatakarók, vagy egyéb díszítő elemek készítéséhez, melyek varázslatos atmoszférát teremtenek bármely helyiségben.

100% pamut összetétele extra puha tapintást biztosít, ami tovább fokozza az otthon meleg és kényelmes hangulatát.

De ami igazán kiemeli termékünket a többi közül, az az, hogy kevésbé gyűrődik és könnyen vasalható. Így a mindennapi használatban is megőrzi tökéletes megjelenését, minimalizálva az időigényes vasalás szükségességét.

Prémium mintás pamutvászon panelünk megtestesíti mindazt, amit egy igazán minőségi terméktől elvárhatsz: 

  • kifinomult eleganciát
  • praktikus funkcionalitást
  • kiváló minőséget

Élvezd az egyedülálló élményt, amit a prémium pamutvászon nyújt!

A digitális nyomat Oeko-Tex 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. 
Méret: 75x100 cm 
Összetétel: 100% pamut, a legmagasabb minőségben (extra puha)
Súly: 150 g/m2 

Használat: 
•    Mosás max 40°C-on
•    Centrifugálás max 800 fordulat/perc 
•    Ne használj fehérítőt! 
•    Vasalható

Hozd létre saját egyedi stílusod ezekkel a prémium panelekkel, és tedd otthonod még kényelmesebbé és egyedibbé!

Paraméterek

Mintázat Egyéb mintázatok
Összetétel 100% pamut
Súly 150 g/m2
Szín Kék

Dér Adrienn: Csillagkalózok (mese)

Töpörödöttláb kapitány az éjszakai égbolt csillagvizein hajózott társával, Kockakutyával. Kockakutya nem csak a nevében volt kocka formájú, hanem azért is, mert a kapitány csak úgy tudta megnyírni, ha ráhelyezett egy rácsos dobozt, és körbevágta a kutya szőrét. Máskülönben csupán egy szőrlabda lett volna, és ki tudja, talán még a fedélzetről is legurult volna.

Töpörödöttláb kapitány a legorbitálisabb orrdísz után kutatott, amelyet egy réges-régen élt kalózkapitány rejtett el. Az orrdísz képes volt kiszagolni a kincseket, Töpörödöttláb kapitánynak pedig több sem kellett, hogy megszerezze. Na meg persze legénységre is szüksége volt, mert hogy néz ki egy kalózkapitány kalózok nélkül? Rákanyarodott hát a Tejútra, ugyanis annak mentén éltek a legrátermettebb kalózok.

Kikötött a Nyüves Csillagon, ahol felszedte Vasmacskalábat, akinek a vállán papagáj helyett egy rágott fülű macska tanyázott. Rugóstávcsőszem pedig már az árbockosárból pásztázta a csillagokat, amikor észrevették, hogy ő is csatlakozott hozzájuk.

Ilyen szedett-vedett társasággal indult hát útjára a… Hohó! Ekkor jöttek rá, hogy nincs a hajónak neve. Hosszan töprengtek felette, alatta, benne, mi lenne a legelrettenetesebb név. Végül megtalálták az igazit: a hajót Nyiffant Patkánynak keresztelték. Pezsgőjük nem lévén egy rumos hordót vágtak hozzá. Kockakutya pedig vígan vakkantott egyet, majd megkergette a rágott fülű macskát.

Töpörödöttláb kapitány tudta, merre keressék az orrdíszt, ugyanis Kockakutya egyszer kiásott egy térképet egy ősrégi csont mellől.

Áthajóztak hát a Csillag-szoroson, amihez a hajónak olyan vékonyra össze kellett magát húznia, akár egy gyufaszál. Azon túl egy csillagvizsgáló kémlelte a csillagokat hatalmas szemével. Magasba emelt mutatóujjával azt vizsgálta, merről fúj a csillagszél. Végül feltartott hüvelykujjal jelezte, hogy a csillagidő tiszta, hajózhatnak tovább.

Az orrdíszről legendák zengtek. Töpörödöttláb kapitány hallott minden egyes történetet, így az is tudta, hogy a néhai kapitány egy csillaghegyen rejtette el azt. Azóta jó pár csillag lefolyt már a Tejúton, és egyetlen csillagkalóz sem akadt a nyomára.

Amikor elérték a csillaghegyeket, felhajóztak egészen a csúcsukig, hogy jobban belássák a környéket. A Tejút úgy gomolygott közöttük, akár a legsűrűbb köd, de Rugóstávcsőszem szerencsére mindent látott.

Először sehol sem lelték a legorbitálisabb orrdíszt. Aztán egyszer csak kilépett az egyik csillaghegy takarásából, kinyújtóztatta elgémberedett tagjait, megropogtatta a csontjait és akkorát szippantott a hűs levegőből, hogy egyszeriben minden köd eltűnt. Még a Nyiffant Patkányt is kis híján magába szippantotta, de szerencsére Vasmacskaláb még idejében kivetette a lábát. Tudniillik az orrdísz egy méretes orral rendelkező csontváz volt.

Töpörödöttláb kapitány azonnal felismerte, az orrdísz azonban menekülőre fogta. Kockakutya és a rágott fülű macska vették üldözőbe, míg Rugóstávcsőszem jelezte nekik, merre inal éppen. Addig Vasmacskaláb tartotta a hajót. Töpörödöttláb kapitány meg… nos, hát ő a töpörödött lábain úgysem érte volna utol.

Végül sikerült elkapniuk, és amikor elmagyarázták neki, hogy újra orrdíszként élheti az életét és kincseket szagolhat ki, magától mászott fel a Nyiffant Patkány orrára. Egy orrdísznek mégiscsak egy orron van a legjobb helye, különösen, ha az említett orrdísz orbitálisan jó szimatoló.

A csontváz úgy passzolt oda, mintha egyenesen onnan szakították volna le. Töpörödöttláb kapitány és a legénysége most már elégedetten vághattak neki a kalózkodásnak.

Ha felnézel az égre, talán meglátod, ahogy felkavarják a Tejút hullámait.

Forrás:https://meseles.hu/mese/der-adrienn-csillagkalozok/

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.