Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízlepergető kötény nem csak kutyakozmetikusoknak

Vízlepergető kötény nem csak kutyakozmetikusoknak

Neked is ismerős az az érzés, amikor a kiskedvenced fürdetése közben nem csak ő fürdik meg, hanem te is csupa víz leszel? Talán te is tapasztaltad, hogy a legapróbb kutyák is hatalmas felfordulást okoznak egy pillanat alatt, csak megrázzák a vizes bundájukat, és a padlótól a mennyezetig minden csupa víz lesz, nem beszélve a te teljes outfitedről… 

Ha pedig kutyakozmetikus vagy, akkor ezt naponta többször is átéled.

Nos erre igyekeztünk megoldást találni mindenkinek, most pedig nektek is megmutatjuk, hogy hogyan is készíthetitek el csodálatos vízlepergető kötényeinket.

Szükséges Alapanyagok:

- Bármilyen party vízlepergető alapanyag
- Erősebb varrócérna, varrógéptű

 

1. Lépés:

A szabáshoz egy téglalap alakú anyagot félbehajtunk, majd a tetejéből kiszabunk két negyed kört, illetve 3 hosszúkás csíkot a nyakpántnak és a megkötőknek

2.Lépés:

A kötényünk szélét cikk-cakk öltéssel eltisztázzuk.

3. Lépés:

Az eltisztázott körülbelül egy centiméter szélesen beszegjük

4.Lépés:

Elkészítjük a pántokat. Hajtsuk be a hosszúkás csíkunk két szélét középre hosszanti irányban, majd enyhén vasaljuk ezt meg. Ezt követően hajtsuk félbe a csíkunkat hosszában, és ismét vasaljuk meg. Ha ezzel kész vagyunk, nagyjából 1 mm szélesen, de maximum talpszélesen kezdjük el végig varrni azt.

5.Lépés:

Ha ezzel is elkészültön, erősítsük a pántokat a megfelelő helyekre, és már el is készült a gyönyörű és praktikus vízlepergető kötényünk.

Készítsétek el ti is bátran ezt az egyszerű és praktikus kis köténykét.

Lentebb mindent megtaláltok, amire szükségetek van a kötény varrásához. Ha pedig elkészítettétek a saját kis kötényeteket, küldjétek el nekünk Facebookon vagy Instagrammon.