Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Ugrás a tervezőhöz

Bekuckózás

2022. 11. 07. 09:46:47
Bekuckózás

Az őszi-téli időszakban, amikor már hamar elbújik a Nap és az idő a kellemesnek mondhatónál jóval hűvösebb, a lelkünknek jót tesz, ha otthon maradunk és hangulatosan bekuckózunk. De mit is értünk kuckózás alatt? A kellemes fényeket és illatokat, a pihe-puha takarók ölelését és persze a relaxálást kedvenc könyvünket olvasva, vagy teánkat szürcsölgetve. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor csak magunkkal és a gondolatainkkal foglalkozunk. 

Mire lesz szükségünk, ha profi kuckózók szeretnénk lenni?


Fények

Egy házikó többek közt az enyhe, lágy fények hatására válik rendkívül otthonossá. A legideálisabb fények kiválasztása nem nagy ördöngösség: az égősorok és a gyertyafény megteszik a kívánt hatást!  Választhatunk a személyiségünkhöz leginkább passzoló gyertyatartókat, de a sima, mezei mécsesekkel sem lőhetünk mellé. 

 


Az égősorok esetében, sokszor a legegyszerűbb darab bizonyul a legjobb választásnak. A melegfehér színek nyugtató hatással vannak ránk, ezért törekedjünk ennek az iránynak a betartására.

Illatok

Az illatok csodálatos hatással tudnak lenni a hangulatunkra. Sokan nem is gondolnánk, de nagyon meghatározó tényező. A bekuckózás alatt, az ősz és a tél hivatalos illatai, mint az alma, a fahéj, a narancs, a fenyő feltűnően hamar meghozzák a kellő hangulatot. Itt persze próbálkozhatunk más illatokkal is, amiket szeretünk. A levendula illata felhozza a barátokkal töltött nyári délután emlékeit, a virágillat a mezőn sétálás pillanatait. A füstölők és illatgyertyák óriási választékában biztosan találunk olyan darabokat, amelyekre vágyunk. 

Plédek, takarók, párnák

A bekuckózás legjobb része, hogy puha, kellemes tapintású dolgokkal vehetjük körbe magunkat. A tökéletes pizsama és lábbeli mellett, a plédeknek és a párnáknak érdemes nagy figyelmet szentelnünk. A takarónk kiválasztásánál legyünk körültekintőek, hiszen nem mindegy, mibe csavarodva fogjuk olvasni a kedvenc könyvünket. Manapság nehéz megtalálni a tökéletes plédet, az óriási választék és a változó minőség miatt, ezért jobb, ha mi magunk készítjük el. Nagyon egyszerű és nincs szükségünk másra, mint egy tökéletes anyagra! Nem is muszáj plédet varrnunk, ha van egy imádott takarónk, amire csak ágyneműhuzatot kell készítenünk. 


 
Ha a webshopunkban található pihe-puha anyagok megfelelnek a babák egyedi igényeinek, akkor nekünk, felnőtteknek is rendkívül jó érzetet keltenek. Egy szép takaróba nemcsak esténként burkolózhatunk be egy bögre teát vagy forrócsokit kortyolgatva, de napközben az ágyra terítve is jól mutat, öltözteti a teret.
A párnák esetében részesítsük előnyben a kötött vagy szőrme anyagokat, amiket szívesen simogatunk.

Ízek és finomságok
Mivel nem pár percet szeretnénk eltölteni a tökéletes bekuckózós helyünkön, szükségünk lesz némi finomságra és forró italra. Tegyük magunk mellé a kedvenc nasijainkat – szigorúan úgy, hogy maximum egy karnyújtásnyira legyenek- és ne feledkezzünk meg a legfinomabb teánkról, forrócsokinkról sem. 
 

Egyéb felszerelések

Ha nem csak elmélkedni szeretnénk a kuckózás alatt, vigyük magunkkal a kedvenc könyvünket, magazinjainkat. Lehetőségünk van elmerülni a rajzolásban, tervezésben, szervezésben is. Itt tényleg csak mi döntjük el, mivel töltjük az időnket.

Ha megfogadod a tanácsainkat, Te is profi szintre emelheted a bekuckózást!

Feltöltő és kellemes kuckózást kívánunk!