Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Ugrás a tervezőhöz

Tavaszi dekorációk

2023. 03. 01. 13:36:43
Tavaszi dekorációk

Az otthon az a menedék, ahová hazaérkezel egy fárasztó nap után. Ahol nyugodtan dönthetsz az édes semmittevés mellett, kikapcsolódhatsz, pihenhetsz… ahol igazán önmagad lehetsz! Pontosan ezért fontos, hogy meleg, kényelmes, barátságos, biztonságos és hívogató legyen. 
Végre itt a tavasz a jó idő és a napsütés, csinosítsd az otthonod az évszak szerint! A jellegzetes díszek ilyenkor a virágok és a harsány vagy éppen pasztell színek, és mivel a húsvét is erre az időszakra esik, a tojás, a csibék, nyuszik is a dekoráció fontos részét kell, hogy képezzék. 


Hoztunk Neked néhány ötletet, amikhez nem lesz szükség óriási művészi vénákra, csak egy kis szépérzékre és motivációra! Vágjunk bele!

A virágok ezer arca
Az egyik legkézenfekvőbb tavaszi lakásdekoráció a virág. A növények elhozzák a szépséget és a frissességet a lakásodba! Lehet valódi, lehet művirág, vagy cserepes virág, bizonyosan üde színfoltjai lesznek az otthonodnak. 


 

Gondolj csak bele: egy csokor virággal és egy vidám terítővel az ebédlőasztalon máris feldobod a hangulatot! Ugyanez a helyzet a ház bármely pontján, garantáltan különleges miliőt teremthetsz a segítségükkel. 
A cserepes virágok esetében remekül variálhatsz a virágcserepekkel, aminek stílusát és színét a saját kedvedhez igazíthatod.
Rusztikus sikként a hagymás növényeket stílusos faládában is elhelyezheted, pompásan fog mutatni. 
Művirágokból készíthetsz tavaszi ajtókoszorút, ami vendégcsalogatóként is kiváló, mert biztos lehetsz abban, hogy mindenki arcára mosolyt csalsz vele.

Kisebb dekorációs tárgyak 


 

Amikor a lakásdekoráció kerül szóba, sokan valami nagy volumenű átalakításra asszociálnak, de erre nincsen semmi szükség! Néha elég csak kisebb dekorációs kiegészítőket elhelyezni a lakás különböző pontjain és máris jobban, újultan érzed magad. 
Az asztali díszek is könnyen feldobhatják a hangulatodat, mint például az étkezőasztalra pakolt gyümölcstál, de egy új függöny is teljesen más érzetet kelthet benned!

Vidámság, a tavasz lényege
A tavasz színei a vidámság szimbólumai, biztosan mosolyra fakasztanak téged is. Ajánljuk, hogy bátran operálj ezekkel a színekkel. 


 

A nappalid energikus színű díszpárnái alig várják, hogy jobb kedvre deríthessenek téged, csakúgy, mint az új élénk színű terítőid… Engedd, hogy az otthonod magával ragadhasson! 

Gyertyák és illatok megidézése
Egy virág alakú vagy mintájú gyertyával már megalapozhatod a légkört, amit tovább turbózhatsz a tavaszi virágok illatával. Használhatsz illóolajokat, de az igazi virágok fogják megadni az igazi atmoszférát. 

Plüss nyuszik, csibék


 

A tavaszi időszak a húsvét ünnepköre. Bárhová rakhatsz nyuszikat, csibéket, amiket akár saját magad is megvalósíthatsz. Készítsd el a saját kollekciódat, amiben bárányok, nyulak, csibék és tyúkocskák lepik el az egész otthonodat! A vakítóan élénk filcek csak arra várnak, hogy alkoss belőlük valami szépet!