Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Futter, szabadidő anyag panel 40x50 cm, alvó őzike

1.800 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Raktárkészlet 1: Előrendelhető
Raktárkészlet 2: Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. május 30.
Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 4

Prémium minőségű pulóver panel, mely kellemes puha viseletet biztosít. Rugalmassága elasztán vagy lycra tartalmának köszönhető. 

Az oldalon látható termékképek (anyagok színei) eltérőek lehetnek! Fontos, hogy több kijelzőn ellenőrizzétek (mobil, tablet, laptop)!

Leírás

Ez a gyönyörű puha anyagpanel tökéletesen alkalmas pulcsikhoz, szabadidőruhákhoz. A bájos kis őzike, Panna biztosan feldobja majd a ruhatárad. 
Válogass prémium Futter szabadidőanyag paneljaink közül. 

Nem bolyhosodik, az anyag felülete teljesen sima. 

A futter mérete: 40x50 cm

A nyomtatás Oeko-Tex 100 tanusítvánnyal rendelkezik

Összetétel: 95% pamut, 5% elasztán

Súly: 250 g/m2

Használat:

  • Mosás: maximum 40°C-on
  • Centrifuga: maximum 800 fordulat/perc
  • Ne használj fehérítőt
  • Vasalható

Bartócz Ilona: Mese egy eltévedt őzikéről


Panna, a játékos és könnyelmű őzike, elhatározta, hogy elfogja Lilót, a sárga szárnyú, vidám lepkét. Panna már egy álló napja azon bosszankodott, hogy Liló nem hajlandó játszani vele, ha a közelébe megy, menten szétnyitja szárnyait, és huss! - elrepül. Panna fürgén szedi a lábát, de Liló csak nevet rajta.
"No, már igazán utolérem, megfogom és csak akkor engedem el, ha megígéri, hogy ezentúl majd mindig velem játszik" - fogadkozott magában őzike.
Liló hamarosan meg is jelent az erdei tisztáson, ahol Panna meg őziketestvérkéi reggelizni szoktak. Megint csak elreppent Panna szimatoló orrocskája előtt, és huss! - máris szállt az erdő sűrűjébe. Minél gyorsabban szállt Liló, annál gyorsabban futott Panna.
Egyszerre csak maguk mögött hagyták a fákat, a sárga szárnyú lepke eltűnt a kék levegőben és szegény könnyelmű kis őzike ott állt egy poros út szélén. Most mi lesz? Mögötte barátságtalanul sötétlett a sűrű erdő. Előtte meg a szürke, poros út. Hogyan is tudná, hová vezet? Csüggedten pislogott, tanácstalanul emelgette a kábát, mikor a feje felett megszólalt egy szarka:
- Mit keresel erre, te őzike? - csörögte szaporán.
- Eltévedtem - vallotta be Panna.
- Eltévedtél? Hát az bizony baj. De azért segíteni lehet rajta. Elvezetlek a Vízililiomok szigetére, ott gyűjtik össze az eltévedt gyerekeket. Ezt anyukád is tudja, és bizonyára ott keres majd téged. Indulj csak el mögöttem!
Panna és a szarka a poros úton át hamarosan egy csodaszép tóhoz ért. A zöld parti fűzben komoly hattyúk szorgoskodtak, kákából, nádból tutajt készítettek A szarka a hattyúk gondjára bízta az őzikét.
Más eltévedt állatgyerekek is várakoztak a parton és Panna - egy szomorú teknősbéka, egy csintalan pulikölyök meg egy haragos méhecske társaságában - elsőnek került a kész tutajra, amit két bölcs, öreg hattyú vontatott a vízililiomok szigete felé.
Bizony beesteledett, mire a hattyúk minden eltévedt állatot a szigetre vittek.
Délután már nagyobb tutajok is kikötöttek a parton: gondterhelt pulimamák, aggódó sündisznók meg ráncos homlokú csigapapák jöttek a Vízililiomok szigetére, hogy megkeressék eltévedt kicsinyeiket. Panna aggódva figyelt, de sehol sem látott egyetlen őzet sem. Borzas, a csintalan pulikölyök szemtelenül megjegyezte:
- Na, őzike, téged alighanem tyúkanyó fogad örökbe, az eltévedt csirkéje helyett majd te leszel a gyereke!
Panna nem felelt, csak bánatosan nézett a part felé. De a vigyázó, egy szigorú hattyú, megrovóan koppintott a csőrével Borzas fejére:
- Haszontalan puli te, mit fecsegsz annyi ostobaságot!
Már felkelt a hold, fényében ezüstösen csillogtak a liliomlevelek, mikor nagy loccsanással kikötött az utolsó tutaj és Panna mamája lépett a partra.
Akkor aztán a főhattyú a közepére állt, megmagyarázta a kicsinyeknek, hogy máskor ne csavarogjanak el a mamájuktól, testvéreiktől.
Az égbolt már csupa-csupa csillag volt, mikor Panna megtalálta a mamáját. Illedelmesen megköszönte a hattyúk segítségét, tutajra szállt, és anyjával együtt hamarosan partot ért.
Az őzike már olyan álmos volt, hogy alig tudta nyitva tartani a szemét, de azért illedelmesen jó éjszakát kívánt a tutajos hattyúknak és édesanyja oldalán engedelmesen indult hazafelé a holdfényes úton.
 

Forrás: http://jazsoli.blogspot.com/2014/08/bartocz-ilona-mese-egy-eltevedt-ozikerol.html

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!