Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mikulás csomag – kicsit másképp

2022. 11. 28. 11:09:33
Mikulás csomag – kicsit másképp
Nemsokára bekopogtat mindenkihez a Mikulás! A felnőttek és a gyerekek is izgatottan várják a csizmájukba kerülő apróbb vagy nagyobb meglepetéseket. Te kiteszed a csizmád?

Ha él benned a valódi történet, akkor finomságokkal, édességekkel és gyümölccsel teli zsákot kapsz, de mi van azokkal, akik úgy érzik, kinőtték a cukor iránti csillapíthatatlan vágyaikat és felnőttként valami másra vágynak? Jó, persze, ők is szívesen kiteszik az ablakba a csoki mikulásokat, bezsebelik a virgácsokat, hiszen ez a hagyomány része, de mégis mivel szerezhetnénk számukra örömet?
 

Lássuk hát, mit is tartalmazhat a „csomag”!

Karácsonyi csúnya pulcsi a közelgő karácsonyi ünnepekre


A karácsonyi csúnya pulcsik menő ajándéknak számítanak minden korosztály számára! Itt ne érd be a kevesebbel! Lehet piros, zöld, kék, lila, fehér színű, a lényeg, hogy már-már túl giccses legyen. 


 
Akkor lesz szívhez szóló ajándék, ha Te magad álmodod vagy varrod meg. Egy karácsonyi mintás textil, pomponok, díszes szalagok, gombok, és máris kész a legcsúnyább pulcsi, amit csak adhatsz! A vicces feliratokkal tovább fokozhatod a csúfság-faktort!


Sapka-sál-kesztyű, a dermesztően hideg téli napokra


Ha már a ruhadaraboknál tartunk, érdemes a sapka-sál-kesztyű szentháromságon is elgondolkodnod. Kifejezetten klasszikus meglepetés, de itt vihetsz egy kis csavart a dologba. Készíts személyre szabott darabokat, akár Mikulásos vagy karácsonyi anyagokból… de a szokványos textilek is remekül megteszik! 


Az elkészítésük mintás anyagból rendkívül könnyű, az igényes és szemre igencsak tetszetős látványt nyújtó kiegészítőknek mindenki tud plusz helyet szorítani.


Kiegészítők a hangulatos kuckózáshoz


A komor és csendes vasárnap délutánok egyik leginkább nyugtató elfoglaltsága, ha egy bögre forró tea társaságában sikerül bekuckózni a lakás egy kellemes pontján. Ehhez a tevékenységhez szükség van pihe-puha plédekre, meleg pulcsikra, hangulatos bögrékre, teára, forró csokira… mindenre, ami szemnek és szájnak ingere!


 
Vedd sorra a listát és pipálj ki néhány kiegészítőt, amivel tuti befutó leszel!

Könyvek minden mennyiségben


Nem létezik olyan könyvimádó, aki ne tudna helyet szorítani a roskadozó könyvespolcán egy remek könyvnek. Nézd meg a jelenlegi bestsellereket, keress Mikulással vagy a karácsonnyal kapcsolatos témájú olvasmányokat és szerezz felbecsülhetetlen mosolyt a legkedvesebb könyvmolyod arcára.


Adventi kalendárium, hogy minden nap meglephesd


Ez talán a legszuperebb ajándék az összes közül, add olyannak, aki igazán közel áll a szívedhez. Vehetsz előre elkészített darabokat is, de sokkal izgalmasabb, ha magad állítod össze. 


 
Magát a kalendáriumot filc anyagból roppant egyszerűen elkészítheted és megtöltheted a kedvenc édességeivel, apróságokkal, kis meglepetésekkel. 
Ez az ajándék a legtutibb befutó!


Társasjáték a hosszú téli estékre


Egy izgalmas társasjátéknak senki sem tud ellenállni! Összehozza a családot és a barátokat, és közben még jobban összekovácsolja a csapatot. Válassz vicces és meghökkentő kiadásokat, hogy izgalmas legyen a program.