Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Ugrás a tervezőhöz
Prémium mintás futter, Boszorkányok
57 Ft

Prémium mintás futter, Boszorkányok

57 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
A Földkerekség legszebb futtere különleges mintával, magas minőségű digitális nyomtatással készült. 
Az oldalon látható termékképek (anyagok színei) eltérőek lehetnek! Fontos, hogy több kijelzőn ellenőrizzétek (mobil, tablet, laptop)!
30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk ki csomagodat!
Szállítási díjak
Kezelési útmutató

Leírás

Fedezd fel a földkerekség legszebb futterének varázsát, amely magas minőségű digitális nyomtatással készült különleges mintájával Téged is garantáltan elkápráztat!

A legjobb minőségű hurkolt kötött anyagból készül, így ez a futter a kényelem és stílus tökéletes egyensúlyát nyújtja.

Prémium futtereinkből bármilyen elképzelhető ruhadarabot létrehozhatsz, mindegyikük kifinomult eleganciát és kiváló minőséget sugároz majd.

Készíthetsz belőle:

•    szabadidőruhát 
•    leggingset
•    tréningruhát
•    pulcsit
•    melegítő nadrágot 
•    tunikát

Extra kényelmes anyag, így sportruházatnak tökéletes
Fantasztikusan élénk mintában pompázik, ami garantálja, hogy feltűnj mindenki számára. 
Fedezd fel fantasztikus futter paneljeinket is, melyet összedolgozva ezzel a mintás futterrel igazán exkluzív csodákat kreálhatsz. A határokat te szabod!

Merülj el a kreativitásban és hozd létre saját egyéniségedet tükröző darabokat a legszebb prémium futterrel! 

Tulajdonságok:
Összetétel: 95 % pamut, 5% elasztán
Kivételesen sima tapántású textília
A nyomat Oeko-TEX 100 tanúsítvánnyal rendelkezik 
Súly: 250 g/m2
Szélesség: 170 cm
Származási hely: EU

Kezelés:

  • Mosása max 40°C-on ajánlott
  • Centrifuga 1000 fordulat/perc
  • Vasalás max 110°C-ig
  • Ne használj fehérítőt!

A száguldó boszorkány

Élt egyszer egy különleges boszorkány a mesék földjén. Ránézésre nem volt benne semmi szokatlan, hegyes kalapot és fekete köpenyt viselt, mint általában a boszorkák. Seprűn közlekedett, és varázspálcája is volt, a hátizsákjából kikandikált a vége. Viszont – a többiekkel ellentétben – ő szinte soha nem használta e mágikus botot. Nem volt rá ideje. S hogy miért nem? Mert Trixi – ez volt a neve – egész nap ide-oda száguldozott seprűjén. Ugyanis nagyon szeretett seprűnyélen hasítani. Sokkal jobban, mint bármit varázsolni vagy varázsszert kotyvasztani.

A többi boszorkány csodálkozva figyelte és nem értette. Mindannyian seprűnyélen jutottak el egyik helyről a másikra, de csak akkor, amikor muszáj volt. Szórakozásból, úti cél nélkül egyikük sem pattant fel a seprűjére. Nem hordtak hátizsákot, batyuban vitték a varázspálcájukat meg a piacról a zöldségeket. Ellenben nem hanyagolták a varázslatokat, sőt bájitalokat is főztek.

Eleinte csak furcsállották, később azonban már inkább bosszantotta a boszorkákat Trixi viselkedése, aki mind többet és egyre gyorsabban röpködött a levegőben. Trixi tempója megijesztette a békésen szálldosó idősebb boszikat, veszélyesnek érezték vakmerőségét. Amikor egy nap Trixi – akaratlanul bár, de – kisebb balesetet okozott, többen összeütköztek és könnyebben megsérültek miatta, a boszorkák tanácsa összeült megvitatni a helyzetet. Valahogy gátat kell szabni a seprűnyélen száguldásnak!

 

Az első javaslat az volt, hogy varázsolják el Trixi seprűjét. Vagy magát Trixit. De ezt gyorsan el is vetették. Egymással szemben ugyanis nem használtak bűbájt, ezt ősidők óta előírta a boszorkák íratlan törvénykönyve. Még Trixi vágtázása sem lehet ok arra, hogy áthágják az ezeréves szabályt.

De akkor mit tegyenek?

– Rendezzünk gyorsasági seprűnyél-lovagló versenyt – pattant ki az ötlet az egyik fiatalabb boszorkány fejéből néhány órányi tanácskozás után.

– Micsoda? – hördültek fel a többiek. – Hiszen éppen azt akarjuk elérni, hogy ne száguldozzon!

– Ha egyszer végre kedvére roboghat, talán utána visszaveszi a tempót – magyarázta az előbbi boszorka.

– Jó, jó, ebben talán van valami – bólogattak az idősebbek. – De ki indulna rajta kívül egy ilyen viadalon? – vetődött fel a kérdés.

– Én szívesen részt veszek benne, és talán más is jelentkezik még – felelt az ötlet gazdája.

Mivel senkinek nem jutott eszébe jobb megoldás, végül ebben maradtak. Meghirdették a versenyt, és meglepően sokan neveztek be rá. Lezárták a légtér egy részét, és egy erdős-hegyes-sziklás szakaszon kijelölték a pályát. A nézőknek tribünök épültek – akik nem indultak a megmérettetésen, azok a lelátón foglaltak helyet.

Elérkezett a verseny reggele. Nagy volt az érdeklődés, annyi boszorkány tolongott a rajtvonalnál, hogy alig fértek el. Úgy tűnik, nem csak Trixi szeret seprűnyélen száguldozni! A nézőtéren is sokan gyűltek össze.

A startjelzésre a versenyzők felpattantak a seprűnyélre, és meglódultak. Nem akármilyen látvány volt a rengeteg hegyes kalapos, fekete köpenyes boszorkány az égen – hatalmas, gyorsan mozgó sötét felhőnek tűntek távolról. Az első kanyarok után Trixi állt az élre. Nem hiába gyakorolt annyit, ő suhant a legsebesebben. Kétség nem férhetett hozzá, hogy ő nyeri meg a futamot. Így is történt. Jókora fölénnyel ért célba, így ő állhatott a dobogó tetejére. Aranyosan csillogó kupát vehetett át a boszorkánytanács elnökétől.

Másnap csendes reggelre ébredtek a boszorkák. Békésen, megnyugodva poroszkáltak a seprűnyeleken ülve… amíg egyszer csak közéjük nem rontott nagy tempóval Trixi.

– Jaj, jaj, hát tegnap nem száguldottad ki magad? – záporoztak a panaszos kérdések mindenfelől.

– Edzésben kell maradnom, hogy a következő versenyt is megnyerjem – vágott vissza Trixi.

– Lesz következő verseny? – csodálkoztak a többiek.

– Nem tudom, de ha egyszer volt, lehet máskor is – bizakodott Trixi, majd rácsapott a seprűjére, és már ott sem volt.

A többiek zavartan néztek villámgyorsan távolodó alakja után. Úgy tűnik, a boszifutam ötlete nem vált be – állapították meg. Trixi egyáltalán nem száguldotta ki magát a versenyen, sőt még inkább kedvet kapott a robogáshoz.

– Vajon hogyan lehetne leszoktatni róla? – sóhajtoztak tanácstalanul a boszorkányok.

Forrás:https://www.olvassmeset.hu/a-szaguldo-boszorkany/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.