Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prémium pamutvászon panel 38x38 cm, Merdragon

1.685 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Raktárkészlet 1: Előrendelhető
Raktárkészlet 2: Előrendelhető
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.100 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 4

Prémium minőségű, közepes méretű pamutvászon panel, digitális nyomtatással.

Készíts belőle egyedi díszpárnát, alvópárnát, vagy egyéb díszítő elemeket.

Az oldalon látható termékképek (anyagok színei) eltérőek lehetnek! Fontos, hogy több kijelzőn ellenőrizzétek (mobil, tablet, laptop)!
Menny.:db
30.000 Ft
feletti vásárlás esetén
ingyen szállítjuk ki csomagodat!
Szállítási díjak
Kezelési útmutató

Leírás

Erő és bátorság! Válaszd gyönyörű farkasos prémium pamutvászon panelünket.

Prémium minőségű, közepes méretű pamutvászon panel, digitális nyomtatással.

Készíts belőle egyedi díszpárnát, alvópárnát, vagy egyéb díszítő elemeket.

Méret: 38x38 cm

Összetétel: 100% pamut, a legmagasabb minőségben (extra puha)

A nyomat Okeo-Tex 100 tanusítvánnyal rendelkezik.

Súlya: 150 g/m2

Használat:

  • Mosás maximum 40°C-on
  • Centrifugálás maximum 800 fordulat/perc
  • Ne használj fehérítőt
  • Vasalható

Paraméterek

Mintázat Mese/Grafika
Összetétel 100% pamut
Súly 150 g/m2
Szín Kék

Sárkány-mese

Valamikor, réges-régen, amikor az emberek valami ostoba gondolat miatt elkezdték irtani a szegény sárkányokat - pedig ők senkinek se ártottak - akkor a sárkányok megelégelték a dolgot, és elhatározták, hogy elrejtőznek az emberek szeme elől.
De hová mehetnének vajon? Hiszen nem bújhatnak bele valami kis apró lyukakba!

Akkor összegyűltek, és meghányták-vetették, hogy a hegyek gyomrában biztosan találnak barlangokat, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy őket befogadják.
Amint mondták, úgy is lett: a hatalmas hegyek belsejében rejtőztek el. Ám a nagy hegyek barlangjainak folyosói egyetlen hatalmas, óriási barlangrendszerbe torkolltak, így minden sárkány ugyanoda jutott: a föld legmélyebb mélyébe.

Ott pedig nagyon hideg volt, fáztak is szegények. Ezért gondolták: tüzet raknak.
De mivel, amikor idelent nincsen fa, amit el tudnának égetni, hogy meleg legyen. Akkor az egyik sárkány sóhajtott egy jókorát, szájából pedig lángcsóva csapott ki. A barlang talaján pedig volt egy kis fekete csillogó rögdarabka, az azonnal lángra kapott és izzani kezdett. No, összenéztek a sárkányok: keressünk ilyen fekete kövecskéket és rakjuk halomba, aztán melegedjünk a tüzénél!
Amint elhatározták, úgy is tettek. Összeszedték, amit találtak. Látták, hogy a barlang falában is vannak ilyen fekete kövek, de azt nem tudták kikapargatni, pedig próbálták az erős körmeikkel.
No, de végül egész nagy halom fekete kövecskét hordtak össze, arra rálehelték a tüzes lehelletüket, az meggyulladt és izzani kezdett. Átmelegedtek szegény fagyoskodó sárkányok, és lefeküdtek aludni.
Másnap aztán, amikor felébredtek, látták ám, hogy a barlang falában is izzani kezdtek a fekete színű kövecskék, Jó meleg lett tőle, jól érezték magukat a sárkányok. Elterpeszkedtek, ásítoztak, sóhajtoztak jódolgukban. Gondolták: innen aztán ők soha többé ki nem másznak, az egyszer bizonyos!

A földnek mélye pedig egyre jobban izzani kezdett, és már az egész belseje forró lett. De a sárkányoknak ez meg se kottyant, mert őnekik a szájukban is tűz van, ezt mindenki tudja. Szóval soha többé nem látott senki emberfia egyetlen sárkányt se. Csak azt vették észre, hogy a magas hegyek ormán ki-kicsapnak a lángok és forró, izzó folyam ömlik ki rajta. Persze, nem értették, mitől lehet ez, de jó messzire elkerülték az ilyen helyeket.
Honnan is tudhatták volna, hogy a sárkányok hevítették fel a föld mélyét? És amikor már nagyon nagy a meleg, és túl sok a parázs, akkor fújnak egyet-kettőt, és megszabadulnak a feleslegtől. Ha pedig nagyon horkolnak, akkor még a föld is remegni kezd.
De itt végtére is békében élhetnek, míg a világ világ, s még két nap! Mert itt ugyan senki rájuk nem találhat soha többé!
És mivel nem szeretnek fázni, sohase hagyják kialudni a tüzet. Ezért azóta is forró a földnek belseje.

Forrás: http://www.syuron.hu/mese/sarkany-mese

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!