Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Ugrás a tervezőhöz

Vásárlói fiók

Vásárlói fiókot az alábbi módon tudsz létrehozni és használni:

 

Regisztráció

1. A fiók létrehozásához először be kell regisztráolnod az oldalra. Ezt az oldal tetején található menüsor Regisztráció fülére kattintva teheted meg. Az alábbi felületen kért adatokat kell kitöltened (a begépelt jelszó megtekintéséhez a kis szem ikonra kell kattintanod), ki kell pipálnod az Általános Szerződési Feltételek elfogadásához szükséges rublikát, majd meg kell nyomnod a Regisztráció gombot.

 

 

2. Amennyiben valamelyik adat hibás, piros betűkkel egy hibaüzenet fog erről megjelenni. Ebben az esetben ellenőrizni kell az adatokat, és javítani kell a hibát, amennyiben pedig arról értesülsz, hogy e-mail címeddel már regisztráltak az oldalon, a Már van fiókod? gombra kattintva beléphetsz az oldal felületére, az e-mailcímed és a jelszavad megadásával. Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor az Elfelejtett jelszó gombra kattintva megadhatod az e-mailcímedet, melyre kiküldünk egy új jelszót. Ezt belépés után meg tudod változtatni.

Belépés

1. Amennyiben már regisztrálva vagy az oldalon, az oldal tetején található menüsor Belépés fülére kell kattintanod a bejelentkezéshez és meg kell adnod az e-mailcímet és a jelszót, mellyel regisztráltál. Amennyiben már korábban is jártál az oldalon, és elmentetted ezeket az adatokat, a rendszer kitölti az adatokat, és csak a Belépés gombot kell megnyomnod. Amennyiben szeretnél folyamatosan belépve maradni, pipáld be a Maradjak belépve nevű rublikát.

 

 

2.  Amennyiben valamelyik adat hibás, piros betűkkel egy hibaüzenet fog erről megjelenni. Ebben az esetben ellenőrizni kell az adatokat és javítani kell a hibát (a begépelt jelszó megtekintéséhez a kis szem ikonra kell kattintanod), amennyiben pedig arról kapsz értesítést, hogy Hibás a felhasználónév és/vagy a jelszó akkor két opciód is van.

  • Amennyiben biztos vagy benne, hogy már regisztráltál az oldalon, az Elfelejtett jelszó gombra kattintva megadhatod az e-mailcímedet, melyre kiküldünk egy új jelszót. Ezt belépés után meg tudod változtatni. Amennyiben Hibaüzenet jelenik meg arról, hogy nem találjuk a rendszerben az e-mailcímedet, mégsem regisztráltál az oldalra, így ezt meg kell tenned a Regisztráció nevű bekezdésnél leírt módon.
  • Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy regisztráltál az oldalon, a Hozz létre saját fiókot gombra kattintva regisztrálhatsz a Regisztráció nevű bekezdésnél leírt módon.

Vásárlói fiók

1. A fiókodba belépve, az itt látható felülettel találod magad szembe.

 

 

2. A Fiókadatok módosítása gombra kattintva módosíthatod a korábban megadott adatokat. A módosítások után az adatok elmentéséhez nyomd meg a Tovább gombot. Amennyiben mégsem szeretnél módosítani, a Vissza gombbal elhagyod az oldalt.

3. A Jelszócsere gombra kattintva megváltoztathatod a jelszavadat. Ehhez a régi jelszót és egy új jelszót kell beírnod a megfelelő rublikába, majd a Tovább gombbal tudod ezt a módosítást elmenteni. Amennyiben mégsem szeretnél módosítani, a Vissza gombbal elhagyod az oldalt.

4. A Címadatok módosítása gombra kattintva láthatod az összes általad megadott címet. Ezeket tudod Módosítani és Törölni az alattuk található gombokkal, az Új cím gombbal pedig felvihetsz egy teljesen újat. Amennyiben az alapértelmezett címet szeretnéd módosítani, a megfelelő címnél a Módosítás gombra kell kattintanod, és az Új alapértelmezett cím mezőt Igenre kell állítanod. A módosítások után az adatok elmentéséhez nyomd meg a Tovább gombot. Amennyiben mégsem szeretnél módosítani, a Vissza gombbal elhagyod az oldalt.

5. A Kívánságlistám fülön a kívánságlistádat tekintheted meg, melyről ITT olvashatsz bővebben.

6. A korábbi rendelések fülön a már leadott rendeléseid adatait tekintheted meg és követheted nyomon az állapotát. Az egyes rendelések adatait a Megnéz gombbal tudod megtekinteni, az Újra megrendelem gombbal, pedig egy új rendelést tudsz leadni, teljesen ugyanazokkal a termékekkel, melyekkel korábban tetted. Erre a gombra kattintva a Kosár oldalon találod magad, ahonnan a Tovább a pénztárba gombbal megkezdheted a vásárlást, az ITT olvasható módon. Amennyiben nem szeretnél ezen az oldalon maradni, a Tovább gombbal tudsz kilépni.

7. A Letöltések fülön találhatod azokat a letölthető termékeket, melyeket már megvásároltál a webshopban. Webshopunkban nem lehetséges letölthető terméket vásárolni, így ez a menüpont üres lesz. A vissza a fiókhoz gombbal tudsz kilépni az oldalról.

8. A Hírlevél megrendelése/lemondása fülön a Megrendelés mellett található Igen és Nem mezőkkel tudod kiválasztani, hogy szeretnél-e feliratkozni a hírlevelünkre, vagy éppen leiratkozni arról. A módosítások után az adatok elmentéséhez nyomd meg a Tovább gombot. Amennyiben mégsem szeretnél módosítani, a Vissza gombbal elhagyod az oldalt.

9. A Regisztrációs hozzájárulás elfogadása/elutasítása fülön tudod módosítani azt, hogy hozzájárulsz-e az Általános Szerződési Feltételekhez. Amennyiben a Hozzájárulok mellett található Igen és Nem mező közül a Nemet választod, majd rányomsz a Tovább gombra, az itt látható ablak fog felugrani. Amennyiben nem fogadod el a regisztrációs feltételeket, minden adatokat törölnünk kell, így nem fogsz tudni rendelést leadni az oldalon, valamint a korábban leadott rendeléseid is törlődni fognak, így azok kiszállítását/átadását nem fogjuk tudni biztosítani. Amennyiben mégsem szeretnél módosítani, a Vissza gombbal elhagyod az oldalt.

 

 

10. Amennyiben a Személyes adatok törlése gombra kattintasz, az alábbi ablak fog felugrani. A törlés alkalmával az általad, a bolt részére megadott összes személyes adatod törlődni fog. A folyamatban lévő rendeléseid teljesítését az eladó nem tudja garantálni! Miután a Megerősítme gombra kattintasz, kiküldünk a megadott e-mailcímedre egy megerősítő e-mailt, ahol egy link segítségével véglegesítheted a törlési kérelmedet.

 

 

11. A Személyes adatok letöltése gombra kattintva kiküldünk a megadott e-mail címedre egy e-mailt, és az e-mailben található link segítségével letöltheted a boltba tárolt adataidat.